Naar wie zijn wij op zoek? 

Jouw basis

Je hebt als praktijkhouder de HBO opleiding Logopedie en Foniatrie gevolgd en het diploma behaald. Volgt regelmatig cursussen om de benodigde punten te behalen, bent geaccrediteerd en staat ingeschreven in het Kwaliteits register

Jouw kenmerken

De Praatjuf is een “open”persoonlijkheid. Stelt zich binnen de groep van ander aangesloten Praatjuf franchisers kwetsbaar op en is bereid om zich nog verder te professionaliseren, van elkaar te leren en elkaar te versterken Omdat elke Praatjuf een exclusief gebied heeft kan immers gemakkelijk informatie worden gedeeld zonder dat een concurrent mee luistert.

Je Logopedie Praktijk(en)

Jij hebt als praktijkhouder 1 of meerdere praktijken met een gezamenllijke omzet groter dan € 100.000 of hebt de ambitie om daar op korte termijn naar toe te groeien. Je bent vooral gevestigd in een gezondheidscentrum of bevind zich in de nabijheid hiervan waarin je samenwerkt met oa,zorgvereleners, scholen en andere belanghebbenen. De praktijk (en )voldoen aan de wettelijke eisen die de Zorgautorititeit stelt aan het behandelen van clienten.

Jouw medewerkers

Jouw medewerkers (logopedistes) hebben eveneens de HBO opleiding Logopedie en Foniatrie gevolgd en het diploma behaald. Volgen regelmatig cursussen om de benodigde punten te behalen, Zijn geaccrediteerd en staan ingeschreven in het Kwaliteits Register

Jouw investering

Praatjuf hanteert een basis entree fee. Hiervoor krijg jij materiaal en uitingen om jou jouw vestiging aan te kleden, vermelding op de website en toegang tot onze andere diensten Je inbreng uit eigen middelen is eenmalig € 1.500,- voor 1 vestiging.  Je krijgt de middelen en tools om jouw locaties professioneler en exclusief in jouw marktgebied te plaatsen. (link calculator)

Ons kennismakingstraject

Ben je enthousiast geworden over het ondernemerschap via Praatplan?  Wil je samen sterker staan in jouw regio. Dan gaan we graag met je in gesprek. Want wij zijn nieuwsgierig naar jou en jij wilt vast ook nog meer over ons weten. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw basis

Je hebt de hbo Logopedie gevolgd en het diploma behaald. Je bent naast logopedist ook praktijkhouder en volgt regelmatig cursussen om de benodigde punten te halen. Je bent geaccrediteerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Jouw persoonlijkheid

Jij bent een open mens en hebt er zin in om je verder te ontwikkelen. Je stelt je onbevangen op naar andere Praatjuf-partners. Iedere Praatjuf werkt immers in een uniek gebied en informatie kan in vertrouwen worden gedeeld. Als Praatjuf weet je gewoon dat je veel van elkaar kunt leren en samen sterker bent.