Over PraatPlan

Over ons

Januari 2000 is een mijlpaal in het leven van logopedist Maaike Hendriks: het begin van haar eigen logopediepraktijk in Gezondheidscentrum Didam. Een bloeiende praktijk die staat voor hoogwaardige logopedische zorg en persoonlijke aandacht. De afgelopen jaren is 'Praatjuf' dan ook uitgegroeid met praktijken in Angeren, Bemmel, Huissen, Nijmegen-Lent, Nijmegen- Noord en Nijmegen-Lankforst.

Januari 2019 is het tijd voor een nieuwe grote stap in het leven van Maaike Hendriks. Samen met haar man Ivo lanceert zij een uniek initiatief: ‘Praatplan’, de eerste Nederlandse franchiseformule voor logopediepraktijken. De succesformule Praatjuf, die in de regio Arnhem-Nijmegen de hoge waardering van 9,3 scoort, wordt daarmee landelijk uitgerold.

Maaike Hendriks: "Wij hebben met Praatjuf de afgelopen jaren veel marketingervaring en online kennis opgedaan en willen andere praktijkhouders daar ook van laten profiteren.”

Ivo Hendriks: “Door ons gezamenlijk te profileren staan we bovendien sterker en kunnen we onze onderhandelingspositie verstevigen. En we zorgen er natuurlijk ook voor dat iedere Praatjuf werkt in een volstrekt uniek gebied; er kunnen per stad, streek of dorp slechts een beperkt aantal praktijken meedoen.”

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw basis

Je hebt de hbo Logopedie gevolgd en het diploma behaald. Je bent naast logopedist ook praktijkhouder en volgt regelmatig cursussen om de benodigde punten te halen. Je bent geaccrediteerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Jouw persoonlijkheid

Jij bent een open mens en hebt er zin in om je verder te ontwikkelen. Je stelt je onbevangen op naar andere Praatjuf-partners. Iedere Praatjuf werkt immers in een uniek gebied en informatie kan in vertrouwen worden gedeeld. Als Praatjuf weet je gewoon dat je veel van elkaar kunt leren en samen sterker bent.