Naar wie zijn wij op zoek?

Voor wie

Jouw basis

Je hebt de hbo Logopedie gevolgd en het diploma behaald. Je bent naast logopedist ook praktijkhouder en volgt regelmatig cursussen om de benodigde punten te halen. Je bent geaccrediteerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Jouw persoonlijkheid

Jij bent een open mens en hebt er zin in om je verder te ontwikkelen. Je stelt je onbevangen op naar andere Praatjuf-partners. Iedere Praatjuf werkt immers in een uniek gebied en informatie kan in vertrouwen worden gedeeld. Als Praatjuf weet je gewoon dat je veel van elkaar kunt leren en samen sterker bent.

Jouw logopediepraktijk(en)

Je hebt als praktijkhouder één of meer praktijken met een (gezamenlijke) omzet groter dan
100.000 euro of hebt de ambitie om daar op korte termijn naar toe te groeien. Je bent bij voorkeur gevestigd in een gezondheidscentrum (of jouw praktijk bevindt zich in de nabijheid hiervan). Je werkt samen met zorgverleners, contactpersonen op scholen en andere belanghebbenden. De praktijk(en) voldoen aan de wettelijke eisen die de Nederlandse Zorgautorititeit stelt aan het behandelen van cliënten.

Jouw medewerkers

Jouw medewerkers (logopedistes) hebben eveneens de hbo Logopedie gevolgd en het diploma behaald. Zij volgen regelmatig cursussen om de benodigde punten te halen, zijn geaccrediteerd en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ons kennismakingstraject

Ben jij enthousiast geworden over het ondernemerschap via Praatplan? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jij wilt vast ook meer over ons weten. Ons kennismakingstraject is er dan ook op gericht om elkaar beter te leren kennen!