Inhoud starterspakket

Investeringen

Jouw investering

Praatjuf hanteert een basis entree fee. Hiervoor krijg je het prachtige starterspakket met onder meer materiaal om jouw vestiging aan te kleden, een professionele fotoshoot, vermelding op de Praatjuf website (voor cliënten) en Praatplan (business to business), toegang tot onze andere diensten en nog meer.

Je inbreng uit eigen middelen is eenmalig € 2.250,- voor één vestiging. Voor (sub/extra) aan te sluiten locaties hanteren we afzonderlijke prijzen.

Investeringen part 2

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw basis

Je hebt de hbo Logopedie gevolgd en het diploma behaald. Je bent naast logopedist ook praktijkhouder en volgt regelmatig cursussen om de benodigde punten te halen. Je bent geaccrediteerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Jouw persoonlijkheid

Jij bent een open mens en hebt er zin in om je verder te ontwikkelen. Je stelt je onbevangen op naar andere Praatjuf-partners. Iedere Praatjuf werkt immers in een uniek gebied en informatie kan in vertrouwen worden gedeeld. Als Praatjuf weet je gewoon dat je veel van elkaar kunt leren en samen sterker bent.